Rekrytointi on päättynyt.
Kiitos kaikille kiinnostuneille yhteydenotoista. RAVI-hanke jatkuu helmikuuhun 2026 asti.
Tutkimukseen osallistuvan yrityksen työntekijät saavat ryhmästä riippumatta:
- laajat alku- ja loppumittaukset
- verikokeet (mm. veren rasva- ja sokeriarvot)
- terveydenhoitajan vastaanoton, työkykyä, työhyvinvointia ja elämänlaatua mittaavia testejä
- tietoa omasta ravintoaineiden saannista ja ruokavalion koostumuksesta
- yksilöllistä ravitsemusohjausta (vähintään kerran)
- mahdollisuuden osallistua Työkykyä ravitsemuksella -verkkokoulutukseen
- käyttöönsä Eat@Work-sovelluksen omien ruokailujen seurantaan
Syksyn rekrytoinnissa haetaan 40–50 osallistujaa/yritys (2 yritystä) ja tutkimus alkaa heidän osaltaan lokakuussa 2023. Kevään rekrytoinnissa haetaan 20–30 osallistujaa/yritys (4 yritystä) ja tutkimus alkaa heidän osaltaan helmikuussa 2024.
Tutkimusjakso kestää noin 12 kk ja osallistuminen on täysin veloituksetonta. Jokainen mukaan lähtevä yritys arvotaan joko ravitsemusohjausryhmään tai verrokkiryhmään.
Ravitsemusohjausryhmään arpoutuneiden yritysten työntekijät saavat 12 kk tutkimusjakson aikana:
- 3-4 yksilöllistä ravitsemusohjauskerta
- yksilöllisen ravitsemussuunnitelman
- mahdollisuuden osallistua Työkykyä ravitsemuksella -verkkokoulutukseen
- käyttöönsä älykellot
Verrokkiryhmään arpoutuneiden yritysten työntekijät saavat 12 kk tutkimusjakson jälkeen:
- Yksilöllisen ravitsemusohjauksen (1 kerran)
- yksilöllisen ravitsemussuunnitelman
- mahdollisuuden osallistua Työkykyä ravitsemuksella -verkkokoulutukseen
Millainen yritys voi osallistua?
- toimii Satakunnan alueella
- kooltaan pieni tai keskisuuri (EU:n määritelmä: alle 250 työntekijää ja vuosiliikevaihto alle 50 milj. €)
- riittävä määrä (syksy 2023 40–50 hlö ja kevät 2024 20–30 hlö) kiinnostuneita työntekijöitä osallistuu tutkimukseen
Kuka yrityksen työntekijöistä voi osallistua?
- vähintään 18-vuotias
- työsopimus vähintään 12 kk
- mahdollisuus käyttää älypuhelinta
- riittävä suomen kielen taito